Tuinadvies & werken in de buurttuin

Het tuinierseizoen is weer geopend! Op zaterdag 13 april organiseren de Groene Generalen en WIJeindhoven een dag vol tuinadvies, tuinhulp en kan iedereen komen werken in de buurttuin.

De Groene Generalen gaan aan de slag in de nieuwe buurttuin (kruising van de Generaal Marshallweg en Generaal Wicherslaan). Buurtbewoners zijn welkom voor een kopje koffie of advies bij de koffiebus van WIJEindhoven  van 10.00 tot 15.00 uur bij de nieuwe buurttuin. Of om mee te helpen natuurlijk!

Tuinadvies? Schrijf je in!
Wat voor tuinier ben jij? Krijg jij tuin wel zoals jij het zou willen? Geniet jij nog van jouw tuin? Vraag jij je weleens af hoe er gesnoeid moet worden? Welke planten zijn onkruid en welke niet? Wil jij een onderhoudsvriendelijke tuin? Meld je aan voor tuinadvies van de Groene Generalen! Aanmelden kan via groenegeneralen@gmail.com, liefst voor 22 maart. Je krijgt dan een uitnodiging voor 13 april. Of, als dat niet lukt, voor een avond in De Uitwijk. Via email ontvang je dan deze uitnodiging.

Tuinhulp
Op zaterdag 13 april wordt er niet alleen in de buurttuin gewerkt. De Groene Generalen pakken ook vijf tuinen van buurtgenoten aan om te helpen bij het vergroenen en onderhouden ervan. Deze tuinen zijn door WIJeindhoven aangedragen.

Ook groene vingers (kweken)?
Sluit je ook aan bij de Groene Generalen! Wil jij je twee keer in het jaar inzetten voor buurtbewoners die door omstandigheden moeite hebben met hun eigen tuinonderhoud? Of wil je je regelmatig inzetten om de buurttuin Generalenbuurt te onderhouden? Of weet je veel van groen en zoek je een buurtgenoten met dezelfde passie? Meld je dan aan bij de Groene Generalen (groenegeneralen@gmail.com). 

Tuinhulp- en adviesdag
zaterdag 13 april, 10:00 – 15:00 uur, Buurttuin
Contact en aanmelden voor tuinadvies: groenegeneralen@gmail.com
Zie ook: generaalspeciaal.nl/groen