Geen website of buurtkrant kan zonder een redactie. Gelukkig hebben ook wij bij stichting Generaal Speciaal een paar mensen enthousiast kunnen maken om de content voor onze website en buurtkrant overzichtelijk en interessant te houden voor iedereen.

Natuurlijk zijn onze communicatie-kanalen er voor de buurtbewoners. Wil je zelf iets bijdragen voor de website of de buurtkrant of heb je iets georganiseerd dat je graag wilt promoten? Deel je nieuws via het formulier! Onze enthousiaste redactie kijkt dan hoe we jouw bijdrage het beste kunnen toepassen op onze communicatie-kanalen!

Onze redactie bestaat momenteel uit de onderstaande vrijwilligers.
Wil je ook aansluiten bij onze redactie? Leuk! Stuur een mailtje naar redactie@generaalspeciaal.nl.

Naam: Maurice
Leeftijd: 45 jaar
Redactielid sinds: juli 2023

“Op 9 juli 2023 vond er een buurtfeest plaats in en om de Uitwijk.
Ik ben daar in gesprek gekomen met de organisatie van Generaal Speciaal. Samen ideeën uitgewisseld en over de nieuwe structuur van Generaal Speciaal gesproken. Ik was al snel enthousiast en voor ik het wist, zat ik al achter de computer om jullie te voorzien van leuke en informatieve artikelen voor de website en het buurtblad.”

Naam: Tessa
Leeftijd: 21 jaar
Redactielid sinds: juni 2023

“Als student en beginnend communicatiemedewerker leek het me leuk om op deze manier een steentje bij te dragen in de buurt en tegelijkertijd meer ervaring op te doen! “

Naam: Rick
Leeftijd: 32 jaar
Redactielid sinds: juni 2023

“Toen ik na een lange dag ’s avonds laat thuis kwam, keek ik nog eens mijn postvakje na. Daar vond ik toen een flyer van de Generaal Speciaal met de oproep om het redactieteam van het buurtblad te versterken. Dat leek me een kei leuke uitdaging!”

Naam: Cyriel
Leeftijd: 42 jaar
Redactielid sinds: juli 2022

“Op 26 juli 2022 ben ik gaan kijken bij de buurtdag. Omdat ik een grafisch vormgever ben, wil ik mijn kennis en ervaring inzetten om wat te betekenen voor de buurt. En samen met de redactie wil ik onze communicatie voor iedereen gemakkelijk maken. Zo wordt onze website en onze buurtkrant van ons allemaal!”