Ga naar de inhoud

Plak jouw Generaal Speciaal-sticker!

Heb jij een NEE-NEE-sticker en wil je het buurtblad 5x per jaar ontvangen? Plak dan de Generaal Speciaal-sticker op je brievenbus! Ook voor andere fans. 😉 In dit bericht lees je waar je de sticker haalt.

Inmiddels hebben alle inwoners van de Generalenbuurt de oktober-editie van het buurtblad Generaal Speciaal ontvangen. Op deze uitgave zat een sticker speciaal voor op de brievenbus te plakken.

Wél Generaal Speciaal ontvangen?
Heb je een NEE-NEE-sticker en wil je in de toekomst 5x per jaar het buurtblad ontvangen? Plan dan een Generaal Speciaal-sticker op je brievenbus! Anders moeten de bezorgers jouw brievenbus overslaan.
Brievenbussen met JA-stickers, NEE-JA-stickers en zonder stickers) ontvangen het buurtblad. Maar daar mag natuurlijk ook een sticker van Generaal Speciaal bijgeplakt worden!

Sticker nodig?
Heb je de sticker niet meer? Haal er een op in de Uitwijk aan de Generaal Pattonlaan 124, pik er op in Minibieb MauLie op de Generaal van Geenlaan 9 of haal er van het informatiebord tegenover de buurttuin aan de Generaal Marshallweg. Hier is ook het buurtblad te lezen.
Wil je een extra exemplaar van het wijkblad? Die kun je ook afhalen in de Uitwijk en de Minibieb MauLie.

Afhaal locaties voor Generaal Speciaal stickers en extra exemplaren van de Generaal Speciaal
De Uitwijk – Generaal Pattonlaan 124
Minibieb MauLie – Generaal van Geenlaan 9
– Informatiebord – Generaal Marshallweg (tegenover de buurttuin)

Deel dit bericht met anderen >