Ga naar de inhoud

Kerstbrunch in de UitWijk

De afgelopen zaterdag 23 december werd in gemeenschapshuis “De Uitwijk” de jaarlijkse kerstbrunch gehouden.

De grote zaal was helemaal volgeboekt, en er werd zelfs nog een extra tafel bij geschoven om iedereen binnen te kunnen passen. Iedereen kon plaatsnemen aan de gezellig aangeklede tafels met een speciaal presentje van de hobbyclub. Onder het genot van een drankje kwam iedereen in de stemming met de liedjes die werden gezongen door zangkoor “Otherwise”. Uiteindelijk kon iedereen genieten van een kopje heldere kippensoep, een pasteitje, en belegde broodjes en krentenbollen. Aangevuld met koffie, thee, melk en jus d’orange hoeft niemand met honger of dorst van tafel te gaan.

Het was een drukbezochte brunch waar iedereen gezellig een praatje kon maken met bekende of nieuwe mensen die ze leerde kennen via de vele groepen die zich hadden ingeschreven. Het was druk maar niet zo druk dat je geen stap meer kon zetten. De tafels stonden ver genoeg uit elkaar om fatsoenlijk rond te kunnen lopen. Dus mensen die bang zijn dat iedereen op elkaar zit hoeven zich echt geen zorgen te maken.

Interesse?
De kerstbrunch wordt georganiseer door de Activiteitencommisie Generaltenbuurt. Wil je nu volgende jaar ook de kerstbrunch bijwonen? Houd dan de website en de buurtkrant in de gaten. En schrijf je op tijd in. Zodat je de volgende kerstbrunch van 2024 zeker niet zal missen!

Houd de website en de buurtkrant in de gaten!

Deel dit bericht met anderen >