Ga naar de inhoud

Schilderclub “Colours” heeft weer plek voor nieuwe cursisten!

Elke dinsdagmorgen komt in “De Uitwijk” de schilderclub “ Colours” bij elkaar. Colours is een gezellige schilderclub waar iedereen kan leren en inspiratie kan opdoen.

We zijn een gezellige schilderclub waar we van elkaar leren en van elkaar inspiratie opdoen.
Als je eenmaal wat streken op het doek zet en wat tips en technieken kent, creëer je eenvoudig iets leuks op je doek. Ons motto: “Oefening baart kunst”. En dit breng je bij ons in praktijk.
Kijken, luisteren, oefenen met kleur en verhoudingen, als ook met het gebruik van kwasten, paletmes etc. maak van je schilderij je eigen kunstwerk.

De lessen staan onder begeleiding van een gepassioneerde begeleider met oog voor persoonlijke aandacht. Hij vormt een belangrijke schakel tijdens je creatieve ontwikkeling waarin je werkt in je eigen tempo en met allerlei verschillende technieken. momenteel telt de schilderclub 8 leden.

Waaronder lid Elly:
Sinds februari 2023 ben ik, Elly, lid van de Schilderclub Colours. Op dinsdagochtend komen we een paar uurtjes bij elkaar. We werken met ons eigen materiaal dat varieert van olieverf tot acrylverf, aquarelverf of pastelkrijt. Dat bevalt me prima. Het is een gezellig clubje. Er zitten mensen bij met lange schilderservaring en met geen schilderservaring. In de loop van de ochtend komt er een ervaren kunstschilder langs die ons advies en tips geeft. Dat is superfijn. We leren veel van elkaar. Er werd gezegd dat het ook een sociaal clubje is en dat klopt zeker. Er is een luisterend oor en belangstelling voor elkaar. Denk je dat het wat lijkt of word je nieuwsgierig, kom rustig kijken op dinsdagochtend.

Hetzelfde geld voor lid Ann:
“Over de jaren ben ik lid geweest van verschillende schilderclubjes, allemaal met plezier en leerzaam. Door omstandigheden hield mijn laatste club op te bestaan en ben ik terecht gekomen bij club “Colours”. Deze club is niet groot maar wel echt gezellig en heb ik ook veel geleerd: namelijk schilderen met acryl en olie verf. Het is niet duur en de koffie is lekker en gratis.”

Deel dit bericht met anderen >