Ga naar de inhoud

Schilderclub Colours

Het motto van schildersclub Colours is ‘Oefening baart kunst’. Als je eenmaal wat streken op het doek zet en wat tips en technieken kent, creëer je eenvoudig iets leuks op je doek.

Het schilderseizoen loopt van september tot eind juni (in overleg met de cursisten). De contributie is 25,- euro per maand.

Interesse? Kom eens kijken.
Contact: Helen Maas, 06 15458122, rm100@xs4all.nl.


Lid Elly:
Sinds februari 2023 ben ik, Elly, lid van de Schilderclub Colours. Op dinsdagochtend komen we een paar uurtjes bij elkaar. We werken met ons eigen materiaal dat varieert van olieverf tot acrylverf, aquarelverf of pastelkrijt. Dat bevalt me prima. Het is een gezellig clubje. Er zitten mensen bij met lange schilderservaring en met geen schilderservaring. In de loop van de ochtend komt er een ervaren kunstschilder langs die ons advies en tips geeft. Dat is superfijn. We leren veel van elkaar. Er werd gezegd dat het ook een sociaal clubje is en dat klopt zeker. Er is een luisterend oor en belangstelling voor elkaar. Denk je dat het wat lijkt of word je nieuwsgierig, kom rustig kijken op dinsdagochtend.

Lid An:
“Over de jaren ben ik lid geweest van verschillende schilderclubjes, allemaal met plezier en leerzaam. Door omstandigheden hield mijn laatste club op te bestaan en ben ik terecht gekomen bij club “Colours”. Deze club is niet groot maar wel echt gezellig en heb ik ook veel geleerd: namelijk schilderen met acryl en olie verf. Het is niet duur en de koffie is lekker en gratis.”