Ga naar de inhoud

Over Generaal Speciaal

Wij zijn Tove, Mieke en Andrea van studio morgenmakers. De Gemeente Eindhoven maakt het samenleven in de Generalenbuurt graag (nog) beter. Door corona zijn voor veel mensen contacten weggevallen en kom je elkaar minder makkelijk tegen. Bovendien is de stad Eindhoven – en de buurt – in ontwikkeling. Dan is het fijn als je elkaar dicht bij huis weet te vinden. Daarom heeft de gemeente ons gevraagd iets speciaals te doen in de Generalenbuurt. Samen met jullie. Dat is Generaal Speciaal.  

Generaal Speciaal gaat over iedereen in de Generalenbuurt. Het gaat over kennismaken, ontmoeten, inspireren en samen leuke dingen doen. In 2022 zullen we verschillende activiteiten en bijeenkomsten organiseren, en iedereen kan meedoen. 

In de Generalenbuurt gebeurt natuurlijk al vanalles. We werken ook met plezier samen met organisaties en initiatieven die al bestaan. Tegelijk maken we graag kennis met andere mensen in de buurt. Waar zijn zij mee bezig? Waar worden zij enthousiast van? En kunnen we daar misschien nieuwe linkjes leggen?

Tove, Mieke, Andrea

Contact

Je kunt ons bereiken via de mail info@generaalspeciaal.nl en via whatsapp 06-86486255.

Met dank aan..

Grafisch ontwerp door Marc Koppen

Foto’s:
Miniatuurvliegtuig door Akshar Dave via Unsplash
Pogona door Beth Teutschmann via Unsplash
Bordspel door Dave Photoz via Unsplash
Fotograaf door Kim Becker via Unsplash
Deeg kneden door Anton via Unsplash
Gitaar door Edgar Moran via Unsplash
Voetbal door Connor Coyne via Unsplash
Haken door Imani via Unsplash