Ga naar de inhoud

Burgemeester Dijsselbloem in de Generalenbuurt

De geruchten zijn waar! Burgemeester Jeroen Dijsselbloem bracht afgelopen week een bezoek aan de Generalenbuurt!

Als onverwachte verassing bracht de burgemeester van Eindhoven een bezoek aan onze Generalenbuurt. Het weer zat mee en de burgemeester liet de auto in de garage staan. En kwam op de fiets naar de Generalenbuurt. Volgens sommige was dit geen bijzondere situatie en neemt de burgemeester vaak de fiets wanneer het aankomt op korte ritjes door Eindhoven.

Natuurlijk had de burgemeester al wat locaties achter de rug voor hij uiteindelijk aankwam bij gemeenschapshuis De Uitwijk. Hier werd hij warm ontvangen door de mensen van Stichting de Uitwijk, Dynamo jeugdwerk en Stichting Generaal Speciaal. De burgemeester was vooral erg nieuwsgierig hoe elke partij zich inzet voor de wijk, wat voor berichten ze opvangen, en natuurlijk wat hier vervolgens mee gedaan wordt. Dit allemaal onder het genot van een kop koffie en een passend gebakje. Het was erg informeel, laagdrempelig en gezellig. Maar de burgemeester is een man met een volle agenda. En na een wandeling door het gebouw van Dynamo Jeugdwerk was het tijd om weer verder te gaan naar de volgende bestemming.

Stichting de Uitwijk, Dynamo jeugdwerk, en Stichting Generaal Speciaal willen de burger meester bedanken voor zijn bezoek aan de Generalenbuurt. En we hopen natuurlijk met de hulp van de gemeente veel mooie activiteiten te kunnen organiseren. En met iedereen de Generalenbuurt nóg gezelliger maken!

Deel dit bericht met anderen >